Ny blogg

Årets stora projekt är att försöka göra en trädgård av tomten som omger huset. Utgångsläget är att absolut inget som liknar en trädgård finns just nu. Det går inte ens att börja lite småskaligt i något hörn, om man inte har en grävmaskin, och det har jag förstås inte. Inte så mycket kunskap om trädgårdar heller. Eller erfarenhet. Det är lite det som gör att projektet känns ganska spännande. Både jag och trädgården ska liksom växa tillsammans. Nu är det vinter och januari och jag är fylld av hopp och förväntan, men jag anar förstås att det kommer att gå både upp och ner. Jag vill försöka dokumentera så mycket det går. Det kommer väl inte hända så mycket praktiskt i början, med tanke på det där med vinter och behov av maskiner, men planering är väl också en del av trädgårdsarbetet.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *